Warriors Of Metal Fest VI - Running Order, Festival Compilation Announced

June 20, 2013, a year ago

hot flashes news vi

Warriors Of Metal, Inc. have announced the release of it's 2013 compilation CD - with six representative bands from the US, three from Australia, two from Sweden, and several other countries such as Jordan, Croatia, Greece, Italy, Poland and Denmark - with artwork done by the Serbian fantasy artist Dusan Markovic.
These promotional compilations will be distributed through several US metal labels and mailorders and they will be freely available to all the fans in attendance this year in Ohio, as well as fans who will be supporting other live metal shows such as Georgia's Pathfinder Metalfest VI in July and Maryland's Rock Harvest II Festival in November.
The album was funded by the participating bands from four different continents as well as Warriors of Metal, Inc., was mixed by the Fest organizer / producer and promoter Datis Alaee. The layout and arrangement of the accompanying 8-page full color booklet was done by the Fest's Logistics organizer Lea Alaee. The running time of the album is about 79.5 minutes.
The running order of the pre-fest showcase and the two days of the Warriors Of Metal Fest VI Open Air are as follows: Thursday, June 27th (Pre-fest showcase at The Shrunken Head Rock Club, Columbus, OH) 6:00 - 6:40 (40 mins) HALSTATT (Michigan) 6:55 – 7:35 (40 mins) NOBLE BEAST (Minnesota) 7:50 – 8:30 (40 mins) OBLIVION MYTH (Tennessee) 8:45 – 9:25 (40 mins) CRUSADER (Illinois) 9:40 – 10:20 (40 mins) SHALLOW GROUND (Connecticut) 10:35 – 11:15 (40 mins) FLESH ENGINE (Pennsylvania) 11:30 – 12:20 (50 mins) MACHINAGE (Brazil) 12:35 - 1:45 (70 mins) VINDICATOR (Ohio) Friday, June 28th (Day 1 - Warriors Of Metal Fest VI Open Air at Frontier Ranch, 8836 York Rd. SW, Pataskala, OH) 11:00 – 11:15 (15 mins) Shred Guitar Demonstration by XANDER DEMOS 11:25 – 12:05 (40 mins) GLOBAL WARNING (Ohio) 12:20 – 1:00 (40 mins) IRON WILL (Massachusetts) 1:15 – 1:55 (40 mins) VALHALLA (Indiana) 2:10 – 2:50 (40 mins) VACANT THRONE (Colorado) 3:05 – 3:45 (40 mins) SEAX (Massachusetts) 4:00 – 4:40 (40 mins) BRAZEN ANGEL (Georgia) 4:55 – 5:35 (40 mins) SKULL HAMMER (Massachusetts) 5:50 – 6:30 (40 mins) FIAKRA (New Jersey) 6:45 – 7:30 (45 mins) RAVAGE (Massachusetts) 7:45 – 8:45 (60 mins) VOLTAX (Mexico) 9:00 – 10:15 (75 mins) ALAS NEGRAS (Puerto Rico) 10:30 – 12:00 (90 mins) JAMES RIVERA (Texas) Saturday, June 29th (Day 2 - Warriors Of Metal Fest VI Open Air at Frontier Ranch, 8836 York Rd. SW, Pataskala, OH) 11:00 – 11:40 (40 mins) MITHRIDIUM (Ohio) 11:55 – 12:35 (40 mins) SACRED GUARDIAN (Puerto Rico) 12:50 – 1:30 (40 mins) EDEN’S FALL (Illinois) 1:45 – 2:25 (40 mins) WULFHOOK (Michigan) 2:40 – 3:20 (40 mins) DAWN OF VALOR (Minnesota) 3:35 – 4:15 (40 mins) SOLVO ANIMUS (Puerto Rico) 4:30 – 5:10 (40 mins) POWER THEORY ( Pennsylvania) 5:25 – 6:10 (45 mins) COVEN 13 (Michigan) 6:25 – 7:25 (60 mins) DANTESCO (Puerto Rico) 7:40 - 08:45 (65 mins) STEEL ASSASSIN (Massachusetts) 9:00 - 10:15 (75 mins) TWISTED TOWER DIRE (North Carolina / Virginia) 10:30 – 12:00 (90 mins) FLOTSAM AND JETSAM (Arizona) Tickets for the festival can be purchased at this location.

Featured Audio

DECADAWN - "It All Ends Today "

DECADAWN - "It All Ends Today "

Featured Video

MYRKUR Launch “Nattens Barn” Video

MYRKUR Launch “Nattens Barn” Video

Latest Reviews